JOZ-tuotteiden huolto, asennus ja myynti Pudasjärveltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Farmari Agentit Oy tarjoaa JOZ-tuotteiden huoltoa, asennusta ja myyntiä. Karjatalouskonekauppamme palvelee Pudasjärven Pärjänsuolla, mutta toimimme joustavasti koko Keski- ja Pohjois-Suomen alueilla.

JOZ-TECH Jt 200 -lannanpoistorobotti

JOZ-TECH Jt 200 -lannanpoistorobotti huolehtii karjasuojan hygieniasta ja pitää siten eläimet terveinä. Täysin automaattinen lannanpoistorobotti pitää karjasuojan lattiat puhtaina, mikä lisää eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

JOZ-TECH Jt 200 -lannanpoistorobotti sopii niin pieniin kuin suuriinkin – uusiin ja vanhoihin - karjasuojiin. Robotin reitit voit suunnitella kätevästi tarpeidesi mukaan.

Koska robotti on kauko-ohjattava, pystyt huolehtimaan säännöllisestä lannanpoistosta myös etänä. Tämä taas helpottaa työskentelyäsi ja tekee siitä kustannustehokasta.

Meiltä saat tehokkaat JOZ-TECH Jt 200 -lannanpoistorobotit kilpailukykyiseen hintaan. Huolehdimme myös robottien huollosta ja asennuksesta nykyaikaista työvälineistöämme käyttäen.

 

Annamme mielellämme lisätietoja robotin ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Ota yhteyttä

Moov 2.0 -rehunpuskijarobotti ruokintapöydälle

Moov 2.0 -rehunpuskijarobotti on nykyaikainen työväline huolehtimaan eläinten järkevästä ruokinnasta. Säännöllinen ruokinta pitää eläimet terveinä ja hyvinvoivina. Tämä rehunruokintarobotti pitää huolen, että eläimet saavat tuoretta rehua sopivan määrän sopivin väliajoin ja kaiken lisäksi vielä oikealta etäisyydeltä. Koska automatisoitu robotti toimii 24/7, ei sinun tarvitse huolehtia ruokinnasta enää öisin, vaan voit nukkua yösi rauhassa.

 

Robotti kulkee 12 metriä sekunnissa, joten isotkin karjasuojat hyötyvät tästä välineestä. Robotin latausasema voi olla joko ulkona tai sisällä. Voit itse säätää robotin kulkemat reitit, myös etäältä. Mikäli reiteillä on esteitä, se ei ole mikään ongelma robotille.

 

JOZ-tuotteiden englanninkieliseen verkkosivustoon voit tutustua täällä.

JOZ-tuotteet ovat nykyaikaa

Sekä lannanpoisto- että rehunpuskijarobotit tekevät eläinten elinolosuhteista huomattavasti parempia. Niin karjasuojan hygienia kuin säännöllinen ruokinta vaikuttavat eläinten hedelmällisyyteen ja sitä kautta karjatilan tuotantoon. JOZ-tuotteet ovat nykyaikaa ja ne todellakin ovat sijoittamisen arvoisia.

Laaja valikoima kovaa kulutusta kestäviä karjatalouskoneita

Farmari Agentit Oy:n palveluihin kuuluu karjatalouskoneiden myynti ja huoltotyöt. Meiltä saat niin lietepumput kuin ilmanvaihtojärjestelmätkin. Valikoimastamme löydät alan parhaimpia laitteita, joiden toimivuus sekä kestävyys vaativissakin olosuhteissa on huippuluokkaa.

 

Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun. Jos laitteet tarvitsevat huoltoa tai korjausta, huoltopalvelumme auttaa nopealla aikataululla. Palvelemme Pärjänsuolta käsin Keski- ja Pohjois-Suomen alueilla. Huoltotöitä teemme tarvittaessa eri puolilla Suomea.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisia karjatalouskoneita tarvitset!

Yhteystiedot

Farmari Agentit Oy Pudasjärveltä myy, asentaa ja huoltaa tehokkaat ja nykyaikaiset JOZ-tuotteet. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot