Lietepumput ja muut maatalouskoneet Pudasjärveltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Farmari Agentit Oy on vahvan kokemuksen ja ammattitaidon omaava karjatalouskonekauppa Pudasjärven Pärjänsuolla. Jälleenmyymme, asennamme, huollamme ja korjaamme alan parhaimmistoon kuuluvat koneet, kuten lietepumput, lannanpoistolaitteet sekä maatalouden ilmanvaihtojärjestelmät. Toimimme joustavasti Keski- ja Pohjois-Suomen alueilla.

Lannanpoistolaitteet

Tehokkaasta lannanpoistosta huolehtiminen on erittäin tärkeää karjasuojan hygienian ja eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi. Jälleenmyymämme lannanpoistolaitteistot ovat tehokkaita ja kestäviä. Valikoimastamme löytyvät sopivat vaihtoehdot uusiin ja vanhoihin sekä suuriin ja pienempiin karjasuojiin.

Kauttamme saat Svea Agrin hydrauliset, köysi-, vaijeri- ja ketjulaitteet parsi- ja pihanavettojen lannanpoistoon – myös kaikki uusimmat tuotteet. Myymme lisäksi varaosat, korjaussarjat sekä automatiikan tuotteet. Toteutamme myös laitteiden asennuksen sekä huollot ja korjaukset tarpeesi mukaan.

Lue lisää yrityksestämme

Maatalouden ilmanvaihto

Navetan toimivasta ilmanvaihdosta huolehtiminen on yhtä tärkeää kuin minkä tahansa muunkin rakennuksen kohdalla. Huono ilmanvaihto vaikuttaa suoraan eläinten hyvinvointiin ja sitä kautta maidon- sekä lihantuotantoon. Huono ilmanvaihto altistaa myös työntekijät sisäilmaongelmien terveyshaitoille.

Farmari Agentit Oy jälleenmyy Svea Agrin laadukkaat koneelliset ilmanvaihtojärjestelmät, puhaltimet sekä varaosat. Valikoimasta löydät myös järjestelmät ja varaosat luonnolliseen ilmanvaihtoon. Toteutamme lisäksi ilmanvaihtolaitteistojen asennukset, huollot ja korjaukset vahvalla ammattitaidolla.

Lietepumput

Vaativiakin olosuhteita ja kovaa käyttöä kestämään suunnitellut lietepumput saat Farmari Agentit Oy:ltä. Jälleenmyymämme traktori- ja sähkökäyttöiset Svea Agri -lietepumput ovat kestävyydessä omaa luokkaansa ja helppoja käyttää. Ota meihin yhteyttä, kun uuden lietepumpun hankkiminen on ajankohtaista, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Maatalouden käytetyt tuotteet

Laaja kontaktiverkostomme ympäri Suomen on kartuttanut suuren, jatkuvasti päivittyvän valikoiman erilaisia käytettyjä maatalouskoneita, -laitteita ja -tuotteita. Tutustu kuvagalleriaan, kysy lisää tai pyydä tarjous! Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja tarjoamme asiantuntijuuttamme juuri tarkoitukseesi sopivan laitteen löytämiseksi.

Laadukkaat tuotteet ja asiantuntevat huollot samalta osaavalta tekijältä

Farmari Agentit Oy on karjatalouskoneiden asiantuntija. Jälleenmyymämme lietepumput, lannanpoistolaitteistot sekä ilmanvaihtojärjestelmät ovat alansa parhaimmistoa, ja takaamme niiden toimivuuden sekä kestävyyden vaativissakin olosuhteissa sekä kovassa käytössä. Asiakaslähtöinen huoltopalvelumme varmistaa avun olevan kuitenkin lähellä silloin, kun laite syystä tai toisesta kaipaa korjausta!

Toimimme Pärjänsuolta käsin joustavasti Keski- ja Pohjois-Suomen alueilla, mutta huoltotöihin lähdemme tarpeen mukaan vaikka maanlaajuisesti! Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteystiedot

Farmari Agentit Oy Pudasjärveltä myy, asentaa ja huoltaa lietepumput sekä muut maatalouslaitteet. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot